Beras yang tumpah ke dalam periuk, ibarat limpahan rezeki yang melimpah ruah daripada Allah s.w.t. Membawa kemakmuran yang berterusan. Semoga dapur Beras Tumpah saya juga dapat memberi manfaat kepada semua insan.... Insya'allah.

Khamis, 8 Disember 2011

Segmen Up Follower dengan sepantas kilat




Nak up follower korang....... kalau camtu jom join segmen ni.
Meh la join ramai-ramai
BELOM COBA BELUM TAW!

Cam na nak join..... 
click kat SINI


9 ulasan:

nishiyanisha berkata...

datang follow.

http://nishiyanisha.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

syamsyam berkata...

dari segmen yg same :) dah follow . follow me back ek . tq


http://shoya96.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

Nurrul berkata...

Salam , datang dari segmen yg sama :)
*http://youismysoul.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html*

jemput join segmen pertama nurrul..

puteri nur afiqah berkata...

hello..
dari segmen yg sama..
sudah follow..
sudi 2 la follkow blog saya...
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat.html

firdaus ahmad berkata...

dari segmen yg same :) dah follow . follow me back ek . tq

http://firdausf26.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

firdaus ahmad berkata...

dari segmen yg sama :)

http://firdausf26.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

DiDiE eLa berkata...

dari segmen yang sama. jenguk2 sini..
follow kamu~

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

yaya yayot berkata...

done follow here (:

hit me back and HI owner :D

http://besidesyayot.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

*assyiera* berkata...

done folloe :)
terliur tengok makanan sedap2 tu :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

Rakan-rakan